Din nefericire aici doar facem supozitii.Starea ta nu e de neglijat. Spune-i mamai tale(se va speria mai putin acum decat daca se ingroasa gluma, nu crezi?)si fa-ti niste analize.Acum hai sa le luam pe rand...in baie ai lesinat. Lesinul are multe cauze,de ex o anemie, o scadere brusca de tensiune arteriala, etc.Lipsa poftei de mancare iar poate avea diverse cauze:ca,mg,fe,etc sub limite sau chiar un inceput de anorexie. Faptul ca bei multa apa poate fi un semn de diabet insipid,dar,nu cred, pentru ca esti tanara!Am vrut sa te speriu, sa te fac sa intelegi ca trebuie sa-i spui mamei tale.Nu o sa se sperie decat atat cat sa te duca la doctor.O sa vezi ca se va rezolva totul cu o intepatura pentru a-ti recolta sange si cu ceva vitamine.Sanatate!
Ai nevoie de calciu si vitamine.Calciu gaseste la farmacie, iar vitamine ai putea gasi in fructe, legume, etc...
Si incearca sa te culci devreme seara pentru a putea dormii cat mai mult, iar organismul tau sa fie in regula.
Sper ca am putut sa te ajut.
Poate ai mancat ceva stricat sau de cand te-ai nascut ai avut probleme de sanatate trebubuie sa te duci sa iti faci analize repede ca poate ti se manifesta!
Ar fi bine sa mergi sa iti faci analizele...asa am patit si eu... si mia spua sa imi fac hemoleucograma
Mpau, pot fii mai multe boli care debuteaza asa sau poate fii o simpla anemie, nu se poate da un diagnostic asa virtual. Cel mai simplu i spui mamei sa te programeze la dr pentru analize pentru ca te simti f obosita si ai ameteli, sunt sigura ca va intelege.