Întrebare recomandată | InsertName a întrebat:

Buna,TPU.Am o urgenta..acum o saptamana "m-am jucat" cu o alunita din zona subratului si dezlipit putin din ea,adica nu am rupt toata alunita,am simtit putina usturime si atat. Nu a curs sange, nimic.Alunita era una mica,chiar foarte mica si roz. Luni era avea un punct mai rozaliu. spre rosu asa in mijloc,da nu s-a marit si astazi s-a facut mica micaa si neagra, ca un punct negru.Tin sa mentionez ca am 14 ani si sunt foarte disperata.Pot avea cancer? Pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar trebui sa ceri parerea unui dermatolog, poate nu e alunita canceroasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Să consulţi un dermatolog, este singurul care te poate ajuta.
Pe viitor, să-ţi fie învăţătură de minte :
NU TE MAI JUCA CU ALUNIŢELE! Bagă la cap asta!
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la dermatolog. El va vedea despre ce e vorba. Daca e intr-un loc in care se tot agata de haine/sutien sau o tot bazai tu, cel mai bine ar fi sa ti-o scoata. Cu ocazia asta ii va face si biopsie si va vedea despre ce e vorba.
Cel mai probabil nu e nimic in neregula, dar nu e bine sa-ti 'agresezi' in vreun fel alunitele.

| deea_9315 a răspuns:

Buna! Era o asa-zisa "alunita agatatoare"? Daca da, nu prea ai de ce sa iti faci griji: faptul ca se innegreste sugereaza faptul ca se va usca si se va dezlipi. Mergi totusi la un doctor, pentru siguranta ta.

| andreeabigu a răspuns:

Daca nu s-a rupt de tot nu vei face cancer ca si eu am patit la fel dar nu am nimic asa ca nu te panica degeabawinking