| IonelaBianca a întrebat:

Am observat ca am un fel de scurgeri de culoarea maro, acestea stiu ca erau normale dupa menstruatie cu o zi sa spunem, dar deja a trecut o saptamana sau chiar mai mult! Ma tem deoarece pe net spune ca pot fi insarcinata ( in cazul in care nu mi-a venit ) Dar mie mi-a venit acum 4 luni pe 13, a 3a luna iar pe 13 insa a 2a luna mi-a venit la 16, si acum iar pe 16. Va rog ce poate ajutati-ma sunt speriata! Am 16 ani, si da, mi-am inceput viata sexuala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dana211 a răspuns:

Nu esti insarcinata dar ai o infectie. cel mai bine e sa mergi la doctor ca sa primesti tramtament

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

****Foarte ciudat! Dar nu te ingrijora, sa speram ca ai doar o infectie.Bafta!

| YayuK a răspuns:

Sangerarile, in afara menstruatiei pot fi cauzate indeosebi de o rana pe colul uterin. Important este daca ai luat anticonceptionale de urgenta pentru ca si ele iti pot cauza sangerari. De altfel, e bine de stiut daca ai avut sex neprotejat sau daca partenerul are vreo BTS(boala cu transmitere sexuala). Mergi la ginecolog si iti va face un endovag sa vada daca ai o rana pe colul uterin happy

| IonelaBianca explică:

Suneteti siguri ca nu sunt insarcinata? :-ss sunt foarte ingrijorata deoarece nu ma pot duce la ginecolog si nu mai vreau sa traiesc sperietura pe care o aveam cand asteptam sa vina raspunsul pe testul de sarcina sad

| Estera123 a răspuns (pentru IonelaBianca):

Pai si testul ce spune?
Stiu ca e un pas destul de mare sa mergi la ginceolog, cu timpul o sa iti treaca si frica asta.
Daca ai folosit prezervativ ori anticonceptionale, nu ati facut-o in perioada fertila(ca ex: 1-7 ai ciclul, 7-14 perioada nefertila, 14-21 perioada fertila, 21-28 perioada nefertila) si ti-a venit ciclul fie cu cateva zile intarziere(nu prea am inteles din intrebarea ta daca ti-a venit sau nu), atunci nu ai motive de ingrijorare.
Ori e sange inchegat, ori infectie. Daca nu trece intr-o saptamana, fa-ti curaj si mergi la ginecolog sa te poata ajuta.

| CookieeLoveSkittles a răspuns:

Cam asa ceva mi s`a intamplat si mie..si m`a tinut cam 2-3 saptamani, si dupa mi-a trecut..sincer nu stiu de la ce e, dar cred ca mai bine te`ai duce la ginecolog.confused ca sa fii sigura ca nu e ceea ce crezi tu. happy