Nu esti insarcinata dar ai o infectie. cel mai bine e sa mergi la doctor ca sa primesti tramtament
Sangerarile, in afara menstruatiei pot fi cauzate indeosebi de o rana pe colul uterin. Important este daca ai luat anticonceptionale de urgenta pentru ca si ele iti pot cauza sangerari. De altfel, e bine de stiut daca ai avut sex neprotejat sau daca partenerul are vreo BTS(boala cu transmitere sexuala). Mergi la ginecolog si iti va face un endovag sa vada daca ai o rana pe colul uterin
Suneteti siguri ca nu sunt insarcinata? :-ss sunt foarte ingrijorata deoarece nu ma pot duce la ginecolog si nu mai vreau sa traiesc sperietura pe care o aveam cand asteptam sa vina raspunsul pe testul de sarcina
Pai si testul ce spune?
Stiu ca e un pas destul de mare sa mergi la ginceolog, cu timpul o sa iti treaca si frica asta.
Daca ai folosit prezervativ ori anticonceptionale, nu ati facut-o in perioada fertila(ca ex: 1-7 ai ciclul, 7-14 perioada nefertila, 14-21 perioada fertila, 21-28 perioada nefertila) si ti-a venit ciclul fie cu cateva zile intarziere(nu prea am inteles din intrebarea ta daca ti-a venit sau nu), atunci nu ai motive de ingrijorare.
Ori e sange inchegat, ori infectie. Daca nu trece intr-o saptamana, fa-ti curaj si mergi la ginecolog sa te poata ajuta.
Cam asa ceva mi s`a intamplat si mie..si m`a tinut cam 2-3 saptamani, si dupa mi-a trecut..sincer nu stiu de la ce e, dar cred ca mai bine te`ai duce la ginecolog. ca sa fii sigura ca nu e ceea ce crezi tu.