| iLexii a întrebat:

Am observat ca pisica mea nu vede prea bine. Spre exemplu ii aruncam o minge si se uita in alta parte straight face Vreau sa stiu ce pot face. Daca pot sa-l vindec si in alt fel. nu doar prin operatie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| blackcat99 a răspuns:

E bine daca se uita totusi intr-o parte. Inseamna ca vede. Poate e o pisica mai agitata si nu poti cu niciun chip sa-i atragi atentia. Nu poti sa-i faci nimic, las-o asa. Pisicile in general au toane si cateodata nici nu te baga in seama.

| GGL a răspuns:

Poate nu vrea sa se joace cu mingea... daca vede castronul cu apa si usa inseamna ca nu are mari probleme cu vederea dar cel mai bine este sa il duci la un veterinar pentru o consultatie

| thechangeman a răspuns:

Pune-i ochelari!

| MonsterCookiesOo a răspuns:

Poate nu avea chef sa se uite la minge o- o asa imi faceau si pisicile mele si nu aveau probleme cu vederea

| carolina_8072 a răspuns:

Ai mers prea departe.Sunt unele animale care pur simplu nu le atrag atentia anumite jucarii, mingii sau mai stiu eu ce.In schimb pentru siguranta ei ar fi bine sa o duci la un control veterinar, e cel mai bine asa.Multa sanatate!