14 ani, de ce?
Deoarece esti la pubertate si organismul tau de abia acum se dezvoltă, sînii si organele genitale pîna la 18 ani se transformă pîna la maturitate, mergi sa faci o ecografie mamară ( a sînilor) sa vezi daca durerile sunt din cauză hormonală sau din alte cauze te dor.
Pai eu am noduli, îi simt. Înainte de menstruație sânii erau grei, acum sunt mai noi, dar tot simt nodulii, nu mai sunt chiar asa tari. Și dacă ar fi din cauza hormorala de ce și apărut și cam cât poate dura? Off, pubertatea asta
Am la ambii sâni
Și dacă ar fi din cauza hormorala ma dor pentru ca se dezvoltă? Eu stiam ca ei când cresc te mănâncă nu te dor sau înțeapă
Acei noduli clar au apărut odata cu menstruatia, de aceea ai tu sînii tari inainte de menstruatie ca are legatura cu hormonii, tu roaga o pe mama ta sa te duca la ginecolog, ai vorbit cu mama ta? I ai spus ca te dor sînii? Daca nu ai vorbit, vorbeste azi cu ea, ea este femeie are si ea sîni au durut o si pe ea cand era de varsta ta, si te va duce la medic ai nevoie de tratament.
Fiecare fata este diferită si la fel si manifestarile sunt diferite, daca pe unele fete le manincă sînii, pe altele cum este cazul tau te dor, te înțeapă.
Și dacă au apărut de la menstruație de ce încă îi mai am? Ca sunt în aV-a zi de menstruație. Am vorbit și a zis ca e ceva normal ca se dezvoltă /ca ma dezvolt.
Eu nu sunt doctor, cel mai bun răspuns numai medicul ti l poate da, mergi la medic.
Nu îi am mereu tari, cel puțin eu doar luna asta am observat sânii tari inainte de menstruație, dar bine ca acum nu mai sunt asa tari
Mda.
Si de ce nu mergi la un medic ginecolog? Astepti sa se complice treaba? Mergi si vezi ce ai exact.
Mama zice ca ma dezvolt. Dar nu prea stiu ce sa zic! Dar totuși ce as putea avea? Imi este și cam frica sincer
Oricum de 2 luni ma simt altfel, de parca nu a-si fi eu. dacă s-ar complica
Nodulii nu ma dor tare, dar sfarcul asta ma stresează
Am observat că sunt puțin rănită la sfarc, oare pentru ca mai mereu îl apasam? Și să rănit și acum de asta ma doare? Se observă puțin ca e rănit
Poate nu e nodul, si eu simt ceva înăuntru care e tare dar ala nu e nodul! Esti sigura ca sunt noduli?
Nu sunt sigură. Dar sunt ceva. Pe bune și dumneavoastră simtiti ceva asa tare? Eu asa presupun, dar sânii nu sunt tari, sunt moi.
Nu e greu sa mergi la un consult. Doctorul doar isi face meseria. Mergi si vezi nu sta dupa ce zic niste neavizati de pe net. Aici nu gasesti medici.
Bine, dar totuși să zis și mama ca e ca ma dezvolt și să nu imi fac griji dacă sânul e moale, sunt în aV-a zi de menstruație, poate când se termină menstruația trec nodulii, deși nu cred
Eu simt ceva tare in interior daca apăs tare. Si sânii mei sunt moi. Tu unde simti " nodulii"?
Și eu tot la fel! E asa cât sânul, împrejurul areolei, și de unde stii ca nu sunt noduli? Grei și tari i-am avut dinainte de menstruație, acum parca tot sunt grei, dar sunt moi, nu mai sunt tari
Are și o formă neregulată la ambii sani, aia tare din interior. E rotundă, dar are marginile neregulate, eu simt aia tare