Ma mir ca, nu bei apa de la robinet, dar ai baut aceea mizerie.
Teoretic, apa la flacon ar trebui sa fie curata, filtrata. Practic, nu se stie.
De asemenea, daca ti-ai spalat careva oala cu detergent si nu ai clatit-o suficient de bine, atunci putea fi si detergentul acel strat deasupra apei.
Microbii nu rezistă la fiert, și nu pot fi așa de mulți ca să îți formeze peliculă vizibilă. Pare o peliculă fină de grăsime, ulei.
Eu șitiu ca unii rezista și la fierbere
Da așa este, dar dta așa cum ai prezentat ar trebui să fie o supă de microbi, ceea ce nu se întâmplă. Pe suprafața unei ape care a fiert așa cum prezinți dta, tot ce putea fi în așa peliculă vizibilă bine era ulei, grăsime. Dacă o să mai fierbi o dată, altă dată, nu o să mai obții așa ceva, dacă totul este curat.
Daca excludem faptul ca oala putea fi murdara
intrebarea e CE APA DE LA MAGAZIN?!?
in teorie ei trateaza apa cu diverse, care cand o bei nu sar in ochi, dar daca o fierbi...
de exemplu la apa plata eu NU suport gustul decat la Aqua Carpatica si Borsec, care nu au gust, DELOC, restul toate pe care le-am incercat au gust de la ciudat la naspa
Nu mai știu exact cum îi zice la apa, da șitiu ca sticla era verde