anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU Am parul tare ca sarma sta doar cum vrea el, cum pot sa-l fac sa fie mai moale, cu ce sa.a spal, vreo solutie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Am3lia a răspuns:

Buna, si eu am avut aceeasi problema. Una din variante ar fi sa folosesti o masca puternic hidratanta (posibil sa fie si foarte uscat daca sta sarma). Lasa masca sa actioneze in timp ce faci baie. Ca si marca iti recomand Wella-Enrich sau Kerastase -Nutritive.A doua varianta, ai putea sa incerci placa de par Braun Satin hair, ti-l face foarte fin.

5 răspunsuri:
| emmaandreutza a răspuns:

Eu am folosit masca de par de la kallos

| SuneteDeChitara a răspuns:

Masca cu ulei de masline si galbenus de ou sau cumpara ulei de cocos.

| MxR a răspuns:

Balsamul de par este o solutie. insa bucura-te de parul tau asa cum este. Eu ma chinui sa imi intaresc parul pentru ca il am foarte moale si nu sta ondulat si oricum altcumva decat drept

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aplica balsam dupa fiecare spalare, cumpara-ti un ulei de par, eu am unul de la Syoss, poti sa-ti faci saptamanal o masca cu ulei de masline si albus de ou. Ai grija cum iti piepteni parul, opteaza pentru un piepten cu dinti rari sau poti folosi o perie.

| octav005 a răspuns:

Pai incerca un sampon de calitate,