| ZapaciLaa a întrebat:

Am probleme cu 3 masele( :O ) si marti ma duc la dentist. Dar am o frica in mine, mai ales cand aud sunetu` frezei, am impresia ca lesin pe scaun. Ce sa fac? Una din ele ma doare ingrozitor...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Vlelupu a răspuns:

Mergeti de urgenta!
Acel aparat tiuitor se numeste turbina. Are 12000 de turatii pe minut si in momentul in care a pus freza pe dinte a si taiat, fara sa provoace dureri. Singurul disconfort este cel fonic.
Nu amanati pana marti, caci respectivele carii dentare s-ar putea sa se agraveze. Daca ar fi dupa mine, v-as spune si maine sa mergeti la stomatolog, dar s-ar putea sa nu gasiti pe nimeni, decat poate in policlinici cu plata sau la cabinete particulare.

| AnnielaIoana a răspuns:

Mai devreme sau mai tarziu tot vei ajunge la dentist.Insa mai tarziu, cu siguranta problema se va agrava, asa ca e bine sa mergi acum.Nu ai de ce sa te temi, medicul va lucra sub anestezie locala si nu vei simti nimic.In caz ca ti-e teama de anestezie, roaga medicul sa-ti dea inainte de a face anestezia, cu un spray cu lidocaina.
Multa sanatate!