| anonimadinAlba a întrebat:

Buna TPU! Am probleme cu menstruatia, dar de data asta a fost prea de tot. Astazi a fost a 3a zi de menstruatie, de acasa mi-am pus si ob din acela marime medie, cat si absorbant. De cand am coborat din masina, pana la scoala (drum de maxim 10 min) m-am patat toata pe pantaloni. Efectiv aveam balta la fund. Am ajuns la scoala, am mers rapid la baie si am sunat-o pe mama sa vina dupa mine, eram panicata deoarece cu dubla protectie m-am patat in halul asta. Aveam si cheaguri imense.
Cand am ajuns acasa am facut dus, am mancat niste fructe si dupa aceea m-am pus la somn. Nu mai îmi vin cheaguri si nici nu mai imi vine abundent.
Credeti ca am probleme de sanatate sau o fi dea vaccin(am inteles ca multe femei dupa Pfizer au avut cea mai groaznica menstruatie)? Maine sa stau acasa sau sa merg la scoala?
Intentionez sa imi fac programare la ginecolog pe cand imi trece menstruatia, dar ce sa ii zic doamnei doctor? Mentionez ca sunt virgina si am ciclu de 5 ani si nici acum nu imi e reglat, desi s-a incercat reglarea lui cu anticonceptionale

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici nu este medic ginecolog. Suni la salvare și te duce la urgențe. Asta dacă sunt mașini disponibile. Eu luna trecuta când am avut nevoie de salvare pentru mama nu a putut trimite nimic. Avea 36 solicitări în așteptare. Și tot cu aceeași problemă, numai că mama sângerări la menopauza. Pe internet nu o poți lua pe ghicite și să pui diagnostic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e nevoie de un consult medical. Dacă e așa situația, școala mai poate aștepta. Important e să fii tu bine.