Ar trebui sa iei ceva pentru reglarea menstruatiei, iti recomand ceaiul traista ciobanului[il gasesti la plafar]
Am o prietena care este in aceeasi situatie. A fost ea la ginecolog si i-a zis ca are nu stiu ce dereglaje, nimic grav. Ei nu-i venea cam 5 luni apoi dura mult mai mult. Vorbeste totusi cu parintii tai.
Si mie mi s-a intamplat la fel.Si n-am mers nici la medic, doar am asteptat si s-a rezolvat totul.Nu te mai ingrijora degeaba!
Prietenei mele i s-a intamplat exact la fel si a mers la doctor. I-a zis ca e din cauza ca e la inceput si poate dura chair si ani pentru o reglare perfecta. Nu trebuie sa te ingrijorezi, este normal avand in vedere ca ai menstruatie doar de 2 ani. Chiar daca pana acum a venit regulat, o dereglare poate aparea oricand, deci nu te speria pentru ca iti vei reveni >
De ce fugi de doctor? Ginecologul nu se uita neaparat in... ta. Poate iti prescrie un tratament care o sa te ajute.Probabil sunt niste dereglari de varsta sau ceva de genul. Sfatul meu, mergi la doctor, nu ai de ce sa te temi :*:*
anonim_4396 întreabă: