| angelinthenight a întrebat:

am probleme cu menstruatia. straight face ultimele 2[mai, iunie] luni de zile nu mi-a venit. acum, in urma cu o saptamana, mi-a venit si nici acum nu s-a oprit. vreau ceva pareri... si sa nu aud de ginecolog x_x
ps: sunt virgina, am 14 ani si menstruatia o am venita de aproape 2 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ar trebui sa iei ceva pentru reglarea menstruatiei, iti recomand ceaiul traista ciobanului[il gasesti la plafar]

| Sunnyツ a răspuns:

Am o prietena care este in aceeasi situatie. A fost ea la ginecolog si i-a zis ca are nu stiu ce dereglaje, nimic grav. Ei nu-i venea cam 5 luni apoi dura mult mai mult. Vorbeste totusi cu parintii tai.

| LittleLady a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel.Si n-am mers nici la medic, doar am asteptat si s-a rezolvat totul.Nu te mai ingrijora degeaba!

| Patty03 a răspuns:

Prietenei mele i s-a intamplat exact la fel si a mers la doctor. I-a zis ca e din cauza ca e la inceput si poate dura chair si ani pentru o reglare perfecta. Nu trebuie sa te ingrijorezi, este normal avand in vedere ca ai menstruatie doar de 2 ani. Chiar daca pana acum a venit regulat, o dereglare poate aparea oricand, deci nu te speria pentru ca iti vei reveni >big grin

| Charlotte02 a răspuns:

De ce fugi de doctor? Ginecologul nu se uita neaparat in... ta.happy Poate iti prescrie un tratament care o sa te ajute.Probabil sunt niste dereglari de varsta sau ceva de genul. Sfatul meu, mergi la doctor, nu ai de ce sa te temi :*:*