| Okin14 a întrebat:

Am probleme cu somnul si cineva mi-a recomandat "Sedatif PC". Am o intrebare: In cat timp isi fac efectul? Ps:Am aproape 16 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Veme a răspuns:

Niciodata nu isi fac efectul intrucat sunt produse homeopate, homeopatia fiind o ramasita paradoxala a alchimiei in vremurile noastre. Mai pe romaneste homeopatia este o sarlatanie, nu este explicata stiintific, nu obtine efecte mai mari decat placebo, dar pentru ca "nu face rau" si "nu au produse toxice" au succes la oamenii incuiati, care nu gandesc.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

"Efectul" DEPINDE de modul în care ( şi cum ) "reacţionează" organismul tău...
Va trebui să le încerci pentru ca să vezi în cât timp îşi fac efectul happy

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca destul de imediat, sunt mult mai sigur pe ce fac, mult mai calm intr-o situatie sociala de exemplu dar e foarte greu sa imi fixez concentrarea pe un anumit punct dintr-o cerinta, si mai rau pe raspuns. clipesc des si ferm dar nu pot sa apuc informatia
ahm la inceputul adolescentei aveam insomnii dar orele pierdute s-au transformat mai tarziu in oboseala. cred ca e o prostie ca la varsta asta sa iei somnifere si ca trebuie sa incerci din greu sa dormi

| Melcul a răspuns:

Am auzit multe persoane care au luat dar nu au nici un efect.