anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am reusit sa scap de basicile provenite de la arsura solara, iar acum s-a format un strat tare si uscat de piele in zonele alea. Ar trebui sa folosesc o crema hidratanta? Cum as putea grabi procesul de decojire a pielii, sa zic asa? happy
Tin sa mentionez ca am folosit Neopreol pentru a scapa de basici. happy
Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheFucker a răspuns:

Buna.Cred ca te pot ajuta.big grinSi eu am fost bronzata,si mi-au iesit basici,si am folosit aceeasi crema, eu am folosit o crema hidratanta, am rugat-o pe mama sa-mi faca masaj pe spate cu acea crema, si pielea s-a decojit mai repede, si pielea a ramas fina.(Eu in fiecare seara puneam crema, dar poti si la 2 zile ca n-are nimic).
Fundita?:*
happy

| NotToday a răspuns (pentru TheFucker):

Crema folosita de tine are un nume? happy Sau conteaza doar sa fie hidratanta?hee hee

| TheFucker a răspuns (pentru NotToday):

Pai depinde, nu imi mai amintesc numele cremei, dar sa fie hidratanta. big grin
fundita?

2 răspunsuri: