Salut, eu zic ca este o problema.
Iti recomand sa nu te mai uiti la filme Horror si cu Crime deoarece aceste filme se pare ca te-au speriat foarte tare.
Incearca sa te relaxezi in fiecare zi sa nu te mai gandesti la acestea si inainte sa adormi sa te gandesti la ceva frumos si sa vezi ce nu este bine in viata ta si sa remediezi aceasta problema.
Daca nici asa nu trece ar trebui sa apelezi la un psiholog
Si mie imi plac cosmarurile am avut cateva. E destul de rau... Si daca vrei, te ai putea duce la psiholog ca sa iti recomande ceva. Dar eu zic ce as face in locul tau... Mi-as ocupa toata ziua cu multe alte chestii care ma fac happy si ma distrag. Ar trebuii sa faci si tu asa, ca noaptea constientul si sub-constientul tau sa nu mai fie distras de chestii de genul. Infine, inca ceva. Citeste mult.
Buna, probabil cineva iti transmite ceva... Gandeste-te mai amplu. Cine iti face rau? Ai grija, nu te mai expune! Nu mai merge in mall-uri! Mergi la biserica pana la urma! Aprinde lumanari, bea agheazma, mananca dimineata anafura, roaga-te in fiecare seara, Daca esti prea obosita un,, Doamne ajuta!'' ajunge! Ai grija de tine, cand vii de la scoala zii mamei/tatalui tau sa te astepte! Ai mare grija.
Nici nu mananc pizza ) de ce comentezi degeaba?
nu conteaza, te duci la vechiul tau liceu si te descarci. Si eu m-am dus la psiholog si nu imi este rusine, acolo simt ca ma descarc, simt ca cineva ma asculta si ma poate ajuta. Du-te nu trebuie sa iti fie rusine, nu te crede nimeni nebuna daca te duci
Buna
Ar fi indicat sa stropesti camera ta cu aghiasma si sa dai cu tamaie.
Apoi sa te duci sa te spovedesti, tu zici seara macar tatal nostru? stai la casa/bloc? sa faca mama ta o sfintire la casa.
Poate casa in care stai s-a intamplat ceva ciudat.
Spovedeste-te la preot si seara inchina-te si zi si tatal nostru, ori crezul.
Aprinde candela in camera ta.
Si apoi vezi ce se intampla.
Indicat ar mai fi psihologul, dar la ei nu este treaba de o ora, se intinde a la long, si inseamna bani multi...
O zi buna
Nu te vor crede nebuna, psihologii se confrunta cu oameni cu probleme mult mai mari de atat :d.
Hei, pentru inceput este crucial sa stii ca toate cosmarurile sunt rodul fricii noastre, cel mai probabil este ca astea sunt cele mai mari temeri ale tale si in legatura cu ce se petrece in cosmar sa stii ca are cu siguranta un inteles dar cred ca cel mai bine ar fi sa ti le spun pe privat. Inca un lucru, cel mai bine ar fi daca ai incepe prin ati controla visele asta fiind simplu prin ati impune ca poti actiona si modifica visele si cosmarurile, sper sa te ajute.
Aceste vise pot insemna ca cineva iti vrea raul. sau sa iti faca ceva rau. ai grija cu cine esti prietena, eu stiu doar ca la un vis adica cosmar nu este bine sa te visezi cum te omoara, ai grija de tine, ar cam trebui sa mergi la psiholog ..cred ca el stie mai multe, si s-ar putea ca cineva sa creada ca tu stii ceva si vrei sa il/o faci de ras, si vrea sa se razbune nu neaparat sa te omoare, ai grija!
Eu as zice sa sa te duci la un psiholog si sa cauti pe diferite site-uri despre aceste vise si ce inseamna!
P.S:Imi pare rau de tine :'(
Hey,am citit undeva sau am vazut un documentar ( nu mai stiu exact unde ) despre vise. De acolo am aflat ca visele de cele mai multe ori nu reprezinta nimic altceva decat eliberarea subconstientului, si prin asta ma refer la faptul ca subconstientul incearca sa iti spuna pe ce plan trebuie sa progresezi sa exersezi. Din cate am inteles visele sunt determinate de o anumita parte a creierului si sunt o refulare a ceea ce gandim chiar din cele mai adanci locuri din memoria noastra si tot ceea ce visam sunt lucruri pe care le-am vazut in realitate pe parcursul vietii si care raman stocate undeva acolo in creier iar mai apoi sunt imbinate si utilizate de subconstient pentru a transmite un mesaj, de exemplu nevoia de siguranta si ca ar trebui sa ai mai multa grija de tine din cate am inteles din povestea ta. Eu iti recomand sa mergi la un psiholog o sa te ajute mult. P.s. daca gresesc cu cv din ceea ce am zis va rog sa ma corectati Bafta cu problema
Cel mai bine ar fi sa consulti un psiholog. visele, la ura urmei, sunt date de inconstient, soo
Du-te la un psiholog iti va recomanda ceva. Sper sa rezolvi problema. Mult noroc.
Nu e vorba sa te duci la biserica sau la un preot - sunt si preoti care nu sunt buni la ceea ce fac, ca in orice domeniu. E vorba se te duci in special la slujbele de maslu. Daca nu crezi in Dumnezeu, sau nu iti este clar ce e ortodoxia, gandeste-te ca slujbele si rugaciunile sunt mantre care curata psihicul. La asemenea cosmaruri care se repeta aproape identic, e clar ca e o problema pe psihic. Nu vorbesc de nebunie, dar sunt nevroze care se pot manifesta asa. Pentru ca psihologi buni nu stiu, iti spun ca maslul si acatisul Maicii Domnului, spus 40 de zile, te poate ajuta.
Nu conteaza unde dorm. Visele sunt aceleasi Am aceste vise inca de cand locuiam la parinti, le am si acum in casa iubitului meu si am dormit si la prietene si am avut aceste vise oribile.
Sunt credincioasa, ma rog in fiecare seara si in fiecare dimineata, merg la biserica. Am aprins candela dar nu se intampla nimic. Am ajuns sa cred ca am innebunit.
Atunci, ar fi bine sa consulti un psiholog si asta cat mai repede.
O seara buna