| RaZZorxD a întrebat:

Buna TPU am revenit cu o intrebare "jmechera"winking. Deci sunt la ţara aci creste un fel de "iarba" din care se fac drogurile (asa am inteles). Astazi pe strada prietenii mei mau chemat in drum (is mai mari ca mine).Eu am esit si ne jucam fotbal iar dupa un timp unul pe numele... a zis ca vrea sa fumeze dar nu avea ţigari.Am fost pe o strada unde s-a gasit acea "iarba".El a preparato si eu am fost martor la toate pasurile. Faza ii ca as vrea sa incerc adica tot ce ti se intimpla ii un fel fain dar ma tem sa nu devin dependent sau chestii....Intrebarea mea ii ca daca incerc si eu odata o sa devin dependent?
Sa nu aud raspunsuri de genu du-te de invata sau citi ani ai.Am de ajuns si de ramas nu va temeti
MULTUMESC

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xXAlphaXx a răspuns:

O data sau de doua ori nu te afecteaza, dar ai mare grija... Daca esti asa "slab" del felul tau, vei deveni dependent...

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Bun, du-te si invata limba romana ca te bate. poti sa ai si 30 de ani, dependenta este o problema a subconstientului care daca te trage, nu iti mai da drumul, indiferent de varsta. chiar si 1 incercare poate sa creeze creierului impresia ca el are nevoie de acea substanta pe varii motive, deci tu incerci ca prostul ca asa iti dicteaza inima si creierul intelege altceva. si legatura intre substante si creier este mai puternica decat tu si propriul tau creier. constientul il poti controla, dar subconstientul nu. si pe urma mai ai problema cu obisnuirea organelor interne cu substanta aia (gen plamani, esofag, etc).

| xXAlphaXx a răspuns:

Si incearca pe cat posibil sa nu te lasi influentat de prietenii tai mai mari...

| RaZZorxD explică (pentru xXAlphaXx):

Bun sfat insa ei nu ma influenţeaza chiar mau sfatuit sai nu consum nimic... insa am auzit si de efectele ei... dureri de burta si altele

| petrescuionut a răspuns:

In primul rand aia este sigur canepa, aia se vinde prin magazine exact ca tutunul numai ca nu ai voie la tara sa fumezi aia sau sa o vinzi tu trebuie cumparata din magazine. nu te apuca de asa ceva ca o sa regreti aia sunt niste perversi ce vrea sa faca si ei bani si astea