| RoxanaAndreea2300 a întrebat:

Am sa pun o intrebare putin mai stupida, dar va rog sa ma lamuriti. rolling on the floor
Azi am mancat la pranz si cina. insa nu am mancat mult. si am mancat si 4 mini eclere si 3 biscuiti.
Vreau sa stiu daca m-am ingrasat. Sunt dependenta de acest lucru, deoarece chiar nu vreau. Nu m-am putut abtine deoarece mananc mini eclere foarte rar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E normal sa-ti mai faci poftele din cand in cand, zilnic sa nu fie

| peperonies a răspuns:

Pai nu ai cantar? iti spune el sigur.

| RoxanaAndreea2300 explică (pentru peperonies):

Nu am cantar

| RoxanaAndreea2300 explică (pentru peperonies):

De ce crezi ca am intrebat? Daca vrei raspunzi daca nu, nu.

| JackR a răspuns:

Serios acum, tu crezi ca cineva iti poate spune ca te-ai ingrasat sau nu, doar citind intrebarea si meniu tau de azi?! De unde sa stim cum erai inainte de a manca, cum iti functioneaza metabolismul, ce inseamna pentru tine "nu am mancat mult".
Ca sa nu ai nici un dubiu, du-te si alearga 2-3 kilometri. Asa sigur tot ce ai "acumulat" astazi, se consuma si, in plus, vei dormi mult mai bine!

| Mclaren12 a răspuns:

Deci sa inteleg ca tu voiai sa stii daca te-ai ingrasat strict de la ecleerele si biscuitii consumati azi? Eu unul ma indoiesc, totusi ce trebuie sa spun este sa ai grija la cantitatea de zahar artificial pe care o consumi pentru ca este foarte toxic.
Oricum, cauta sa-ti cumperi un cantar si daca te preocupa greutatea te poti cantari in fiecare dimineata cand te trezesti.