| OaNny05 a întrebat:

Am sa va povestesc ce am patit si va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Mainainte am urcat pe bloc sa vad cum este pe acolo si cand am ajuns mi-a cazut pe picior o bucata de metal si m-a taiat pe picior.A inceput sa imi curga sange. Rana nu este foarte mare.Mi-ati putea spune ce sa imi pun ca sa imi treaca? Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Pai,
Trebuie sa ajungi la medic ca te-a taiat o bucata de metal ca sa faci antitetanos ( nu se stie niciodata ). Daca curge sange si nu se opreste pune un vata ( cu spirt sau iod - putin) peste rana si acopera cu o fasa in jurul ei ca sa stea la picior. Daca ai un leucoplast mai mare si ala merge perfect.

| OaNny05 explică (pentru MeConstantine):

Rana nu este mare. E bine oare daca am pus pe o bucata de pansament tetraciclina?

1 răspuns: