| biancaaaaaaa56 a întrebat:

TPU am sanii foarte mici si vreau sa imi creasca app nu am menstruatie.Dar nu vreau raspunsuri din astea (asteapta sa te dezvolti etc ) dau funditaA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Nu ai spui cati ani ai ca sa pot da un raspuns corect!
Daca ai pana 11-12 e normal.Corpul tau nu e pregatit nici pentru menstra.Si nici pentru a avea sanii mari.Ai rabdare, totul va veni de la sine.Nu te poti compara cu colegele sau prietenile tale de aceeasi varsta.Mai bine intreab-o pe mama ta, cand i-a venit prima oara ciclul.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O sa inceapa sa-ti creasca din moment ce iti va veni menstruatia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Aşteaptă,sânii o să se dezvolte pe parcurs, lasă corpul să lucreze aşa cum ştie el.
Poţi încerca tu nu ştiu ce minuni, că n-o să dea roade, ai răbdare că nu arde!
Te pup!

| Analiaa a răspuns:

Fa sport! Mersul pe jos face picior frumos in cazul tau sanii frumosi laughing Fa exerciti multe cauta pe youtube 100% o sa gasesti dar nu te astepta la o minune! succes

| sbafbsvlisach a răspuns:

Daca nu ai menstruatie inseamna ca ai vreo 11-12 ani. Draga mea, eu nu va inteleg.De ce vrei sa-ti creasca sanii mari de la varsta asta? Stiu ca ai zis sa nu-ti spunem sa astepti, dar altceva nu pot sa-ti spun.Pana la urma nu prea conteaza asta la varsta ta.