| Daiana177 a întrebat:

Am scolioza de peste 14 grade si fac kinetoterapie.Ma gandeam sa ma apuc de sala, dar nu stiu cat de indicat este.Credeti ca o sa ma ajute, tinand cont ca nici nu am tonus muscular?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Da poti face sala, dar numai de pe bancuta, ca sa nu pui tensiune pe coloana happy

| Yuoia a răspuns:

Numai medicul tau iti poate spunedaca este indicat. Eu cred ca nu e bine. Dar, intreaba-l.

| laSoledad a răspuns:

Nu este indicat sa sari si sa ridici greutati cand ai scolioza. Sunt numai anumite exercitii fizice care sunt recomandate pentru cei cu scolioza. Intreaba de ele la medicul tau, la un kinetoterapeut. Poti cauta imagini si pe google despre exercitiile fizice pentru scolioza.

| Daiana177 explică (pentru laSoledad):

Nu vreau sa ridic greutati sau sa sar, fac si kinetoterapie la un spital.Zic de alergare si diverse exercitii pentru coloana si abdomen

| laSoledad a răspuns (pentru Daiana177):

"diverse exercitii pentru coloana si abdomen" - numai anumite exercitii pentru coloana ai voie si acelea ti le va zice doctorul.