| Vio199 a întrebat:

Buna TpU, am scolioza si fac niste exercitii fizice ce mi-a dat doctorul, dar am facut muschi doar pe partea dereapta a coloanei, partea stanga e fleasca.Nu stiti ceva stimulatori pentru muschi? "Primul venit primul servit" (FUNDA)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adyy95 a răspuns:

Daca te referi al produse pentru masa musculara sunt o gramada de produse http://www.pronutrition.ro/produse.aspx?cID=116 eu imi iau de aici produse sunt foarte bune ca sa stii ce iei ceri sfatul culturistilor profesionisti pe forumul de acolo o sa-ti raspunda sunt ft ambili! funda?

2 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Buna.
La scolioza este necesar un program regulat de exercitii cu un kinetoterapeut.
Depinde si de cat de avansata este boala.Trebuie sa se tina cont si de curbura coloanei.
Trebuie sa recuperezi, pentru ca ajungi sa porti diferite chestii (gen corset sau optar).

| Vio199 explică:

Nu e avansata ptc. au realizat repede parintii ca am un sold mai sus si unu mai jos...norocul meu (intr-un fel) si nu trebuie sa port corset doar exercitii fizice.