| SchiZz20CMrecords a întrebat:

Buna TPU am si eu 2 intrebari
1.Cate ore se joaca o pisica pe zi? motanul meu are 2 ani si 24 din 24 numa s-ar juca continuu m-a stors de puteri si energie!
2.E normal ca mereu sa aiba nasucu umed?
FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

16 Ore pe zi o pisică adultă le doarme. O pisică tânără cum este a ta are energie și e normal.
2) Năsucul umed înseamnă că este un pisoi sănătos. Când este uscat să-ți faci probleme.

2 răspunsuri:
| blondutul a răspuns:

Daca se joaca foarte mult este foare bine pentru inseamna ca nu este gras si daca are nasul umed inseamna ca este sanatos si eu am un catel si se joaca foarte mult

| Dy_Dianne_1998 a răspuns:

1.asa-s pisicile happy mai ales cand sunt in floarea varsteilaughing si eu am 2 pisici, una de 6 ani si una de 4 [cred] si ele toata ziua se joaca si noapte dorm thinking 2.Nasucul umed inseamna ca ai un motan foarte sanatos, ingrijoreaza-te atunci cand il are uscat.