| SchiZz20CMrecords a întrebat:

am si eu din nou o mica problema.
Luni va trebui sa plec spre Romania si problema e urmatoarea.
Cred ca am fobie la autocare! pur si simplu daca stau 5 -10 minute in autobuze, autocare, masini mi se face rau si imi vine sa vomit.Chiar daca nu mancam nimic in zilele respective
Am incercat si metoda sa ascult muzica sa citesc sa numar masini copaci dar nici un rezultat bun.
La tren numai pot lua bilet deja e totul rezervat pentru luni.Demulte ori preferam sa merg pe jos pana in Romania numai sa nu mai am starile alea oribile.
Ce sa fac? va trebui sa stau 18 ore pe autocar si simt ca o sa innebunesc din primele minute!
Voi ce ma sfatuiti?
Dau fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| SaveTheNature a răspuns:

Bunahappy Si sora mea avea aceeasi problema,
Gasesti la farmacie pastile pentru asa ceva,foarte bune.
Alte metode: pe drum nu manca mancaruri grele(nimic cu carne, nimic dulce)
Mananca fructe(in special citrice) si eventual iaurt slab.
In plus bea multa apa, caci apa te hidrateaza si te scapa de cefalee si implicit de greturi.
Incearca sa NU privesti pe geam(ca sa nu inrautetesti situatia.Si sa ai o pungulita dupa tine(iti va da o stare de siguranta (ca ai unde sa versi in caz ca se intampla).
Cel mai bine e sa te tii ocupacta cu cititul unor ziare, reviste eventual jocuri pe telefon.Iar atunci cand simti ca iti vine rau fa niste exercitii de respiratie(insira adanc, expira adanc) timp de 10 minute.
Succes si calatorie placuta!

| Anonymus314 a răspuns:

Ia-ti o punga

| Ađřıαηηα a răspuns:

Simplu`. mergi q avionulbatting eyelashes Si daca nu iti poti permite un bilet incearca la farmacie poate au nsite pastile care te pot ajuta, Baftabatting eyelashes

| sophieLY a răspuns:

Si mie mi se intampla,mi-am cumparat ceva pastile de la farmacie,au functionat (auto-sugestia) pentru ca ma gandeam ca dupa ce le iau imi va fi bine si nu voi vomita si ma chinuiam sa adorm. E foarte ok de asemenea sa citesti o carte,sa asculti muzica,sa te joci pe consola,dar sa nu te uiti pe geam,sa te gandesti ca esti in pat, nu pe autocar. Stii tu, chestii din astea.
Drum bun happy!

| DonKim a răspuns:

Pastile cu ghimbir

| TerosistJocker a răspuns:

La fel patesc si eu te sfatuiesc sa u te uiti pe geam caci va si mai rau mia pot incerca sa dormi sau o pastila ca sa nu mi vomiti eu cand merg cu masina autobuz etc parca intru into stare de hibernare ca sa nu imi mai fie rau ati urez mut succes pe drum si sa ajungi vie/viu mult noroclaughing

| mini96 a răspuns:

Sunt la farmacie niste pastile pentru rau de masina si alte din astea. Incearca sunt bune