| Ella_6045 a întrebat:

Buna TPU.am si eu nevoie de o parere. Sora mea s-a epilat acum ceva timp cu crema pe maini si de atunci i-au aparut niste bubite mici asemanatoare unor cosuri. A fost si la dermatolog, iar acesta i-a dat o crema, insa nici cu aceasta crema nu i-au trecut. Ce ar putea sa faca? Chiar as vrea sa o ajut pentru ca vad ca se streseaza destul de mult pe tema asta.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ii recomand tinctura de propolis, aplicata strict pe bubite cu ajutorul unui betisor pentru ureche.

| Bogdanst a răspuns:

Servus,poate sa iritat din cauza la crema depilatoare sau a facut alergie, ele normal trec in timp dar daca persista ar fi bine o crema ce ti-as recomanda cea de galbenele 100% este foarte buna,o prietena sa iritat si ia trecut danduse cu crema.Cel mai bine este de a nu se da cu crema depilatoare din nou. Daca nu ii trece cel mai bine ar fi sa mearga din nou la dermatolog, dar la altu. Sper ca iti este de folos, o zi buna si sanatate din plin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate s-a iritat sau a facut alergie. Trebuie sa mearga la un alt dermatolog si sa ii recomande ceva mai consistent. Fundita?batting eyelashes

| geany98 a răspuns:

Si eu am bubite din alea si nu m-am epilat pe mana nici o data! mama zice ca sunt bobite care seamana cu cosurile si m-am dat cu tot felul de tratamenter dar tot nu a trecut