anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat.
De un an jumate cred, mă simt oribil, mizerabil, tristă,singură, simt că viitorul este negru, nu mai fac lucruri placute, toata lumea ma enervează, nu prea mai vorbesc cu prietenii, mi e greu să mă concentrez, am probleme cu somnul si m-am gândit la sinucidere, dar nu am curajul să o fac.
Credeti că am depresie? Ce ar trebui să fac?
Multumesc mult.
funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DraudeS a răspuns:

Buna ziua!

Da, esti depresiva. Este ceva foarte comun in ziua de astazi depresia.
Cel mai indicat consulta un medic psihiatru pentru o diagnosticare si un tratament corespunzator. Toata lumea ar trebui sa consulte un medic psihiatru, iar asta nu te face nebun, daca te gandesti la asta.
Daca nu accepti tratament medical, fa tot posibilul sa-ti iesi din starea de depresie, de agitatie, fa lucruri calme, ce te relaxeaza, redu din timpul petrecut in fata calculatorului si-al televizorului, iesi cu prietenii la aer, etc.

Sanatate!

| Azµre a răspuns (pentru DraudeS):

Corect, bravo!
PS: Nu fă mai mult sport și mai multă mișcare în aer liber!

1 răspuns: