Nu trebuie sa astepti nimic, trebuie sa mergi la ginecolog acum, in noaptea asta, mai ales daca pierzi o sarcina. la varsta ta, a astepta pana maine poate fi echivalent cu imposibilitatea de a mai purta copii vreodata. Daca esti insarcinata si faci avort spontan, testul de sarcina poate fi pozitiv inca 3 luni de-acum inainte, iar sangerarea poate dura cateva saptamani, timp suficient sa faci o infectie mortala si sa ajungi la ginecolog prea tarziu.
Esti insarcinata si esti in momentul in care sarcina sufera. e posibil sa o pierzi, dar cu ajutor medical e posibil sa o si pastrezi. Insa, in ambele situatii, trebuie sa te vada urgent un ginecolog, la camera de garda a unui spital. Chiar daca pierzi sarcina, sangerarea poate fi atat de masiva incat sa-ti pierzi chiar viata si, in plus, in uter pot ramane resturi care se pot infecta. Orice avort spontan impune supraveghere ginecologica.
Am 17 ani, nu vreau sa pastrez sarcina. Exact in ziua in care trebuia sa ma duc la ginecoloc mi-a venit menstruatie, mama mi-a zis ca este posibil sa o fi pierdut daca imi curg cheaguri, chiar nu stiu. Ar trebui sa mai iau un test sau sa astept sa merg la ginecolog dupa menstruatie. nu imi curge foarte mult, ii curge normal ca la fiecare ciclu.
Pai da dar cum sa merg. plus ca fiind cu menstratia nu ma controleaza nimeni.
Daca mergi la urgenta, spui ca ai doua teste de sarcina pozitive si acum sangerezi cu cheaguri, te vor interna de urgenta pentru consultatie, analize, ecografii, etc. Unde ai auzit tu ca o femeie care sangereaza e lasata sa moara fiindca nu o consulta nimeni din cauza ca sangereaza?
Cum sa mergi? Cu un taxi sau cu masina unei rude. Cum ai merge daca ai incepe sa sangerezi abundent si ai lesina in 5 minute si ai intra in stop cardiac in inca 5 minute?
Nu trebuie sa astepti nimic, trebuie sa mergi la ginecolog acum, in noaptea asta, mai ales daca pierzi o sarcina. la varsta ta, a astepta pana maine poate fi echivalent cu imposibilitatea de a mai purta copii vreodata. Daca esti insarcinata si faci avort spontan, testul de sarcina poate fi pozitiv inca 3 luni de-acum inainte, iar sangerarea poate dura cateva saptamani, timp suficient sa faci o infectie mortala si sa ajungi la ginecolog prea tarziu.
Ohoa, care-i faza,accepta-ti situatia, mai vrei sa copilaresti? dar se vede ca ai o maturitate, nasti copilul, il cresti, si il educi, succes si sanatate!
Cum sa il nasc de la varsta asta. Nu fac copii sa ii chinui, eu am scoala de terminat.
Da de ce te-ai cardit? inconstient, sunt sigur că vei fi o mamă eroină
Cand ai facut sex nu te-ai gandit in primul rand la asta? Cata minte puteti avea! Pentru cateva minute de placere suferiti toata viata.Asa e cu mintea de pe urma.