Buna.Stiu cum este.Si eu am pus destule intrebari aici si bineinteles ca fiecare mi-a scris sa aiu diferite pastile.Le multumesc dar la masele cariate pastilele nu isi prea fac efectul.E vorba de caria care ataca nervul si e o durere chinuitoare.
Iata raspunsul meu.Din cauza curentului maseaua are infectie.Cu nurofen doar calmeaza momentan sau deloc. Uite cum am ameliorat eu durerea dar in timp, nu imediat.Chiar acum dimineata, sa pui spirt in cap si sa masezi moalel capui ca spirtu sa intre in piele.Iei si antibiotic, eu am luat Augumentin 1 la 12 ore. Ceai cald, vata in urehi si stai in casa, eviti orice fel de curent de aer.Chiar la umbra unui copac e curent de aer.Eviti.mai tarziu repeti faza cu spirtul in cap.Un capacel de la sticla de spirt, pui in moalele capului si masezi.NU TRECE definitiv durerea dar amelioreaza pana isi face antibioticul efectul.In cateva zile iti va trece.NU EZITA cum am facut eu, calmantele doar calmeaza. Durerea de masea e cauzata de curent, raceala deci trebuie tratata raceala mai intai, antibioticul tratand infectia. Cea mai pacatoasa durere, aia de masea este.