Ca să scoată rădăcina din stânga e necesară o incizie, acolo ar costa cam 100-150 lei, iar pentru plombare încă 40 de lei + 30 scoaterea nervului + tratamentul. Cam 2 milioane-2jumate cu totul. Acum să ai și tu bani la tine și să vezi . Baftă! PS: Am înțeles că la kogălniceanu, la medicină dentară e ceva mai ieftin.
Daca nu este nevoie de opturatie la maseaua care vrei sa o tratezi te costa mai putin, cam 50lei extractia, 50lei, plombatul.
Depinde cat de scump se lucra la cabinetul unde mergi, in general nu ar trebui sa te coste mai mult de 150-200 lei amandoua
Depinde de cabinet.o extractie cred ca e in jur de 50 ron, iar o plomba 100-100 si ceva. Poate gasesti undeva sa platesti si in rate daca nu poti altfel, dar nu neglija.
Mda.am fost la cabinet iar extractia nu s-a putut efectua deoarece ar afecta intr-un fel maseaua de minte.plomba nu se poate pune deoarece este prea mare locul iar ar duce la craparea plombei.ce a mai ramas a fost o opturatie, pivoti cu calciu si coroana.toata cheltuiala 100-prima consultatie plus curatare canale, 70 radiografia dentara, 20 tratament antibiotice.100 opturatie pe canal plus implant de pivoti calciu x 3 canale =300. iar coroana ceramica 650. total 1250ron. m-am gaurit si in masea si in portofel
d3utzsa întreabă: