| Eu93llr a întrebat:

Am 68 de kg si 1.67. As vrea tare mult sa slabesc. Credeti ca daca nu mananc seara dupa ora 6, merg pe jos cam 6 km pe zi in fiecare zi si fac cam jumatate de ora sau chiar si mai mult de exercitii, abdomene, alergat usor, genoflexiuni, etc, fara a tine un regim alimentar strict, am renuntat doar la dulciuri si numai mananc atatea grasimi si nici asa mult ca si pana acum si am exclus fast-foodurile, am vreo sansa sa slabesc? Si cam in cat timp? Voi ce imi recomandati pentru a slabi in timp cat mai scurt.o luna sau doua. Fundabig grin:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Dacă renunți la grăsimi, săruri, sucuri, dulciuri, da poți slăbi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mergi pe o alimentaţie săracă caloric, evită prăjeli, grăsimi, alimente preparate industrial, consumă multe fructe, legume proaspete, minim 2 litri de lichide, multă mişcare în aer liber.
Te pup!

| Eu93llr explică:

Aa...si ma dau cu o crema pe baza de ardei iute, uneori imi pun si folie, alteori doar imi fac masaj cu acea crema fara folie.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Eu93llr):

Bună.
Învață să mănânci, puțin și des, trei mese principale pe zi și două gustări.
Activitatea zilnică trebuie să te solicite și fizic pentru a consuma caloriile (și dansul consumă calorii, și făcutul curățeniei timp de 2 ore, etc.).
http://calorii.oneden.com/
Succes!
Pa, pa.