| anakittyy a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare.Am de cateva zile scurgeri, dar sunt scurgeri cu un miros ce nu l.am mai intalnit insotit de mancarimi, posibil sa fie candida.Stiu ca ceaiul de musetel e bun pentru spalaturi externe si interne.
E vreo sansa sa scap de acestea daca fac regulat spalaturi exteren (sau infuzie)cu ceai de musetel? Si ce sa fac sa il tratez si pe partener de aceasta candida. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Ceaiul de musetel este frectie la picior de lemn! Ala alina durerile de stomac, dar nu ucide bacteria care s-a instalat in vaginul tau si prioduce scurgerile acelea.
Mergi la medic sau la un centru citologic pentru un test papanicolau, macar sa se stie ce fel de infectie ai acolo, dupa care, cu rezultatul in mana te istoric la gineoclog si primesti medicatia specifica pentru bacteria cu care esti infectata, fie ea candida sau altceva.