| SG1995 a întrebat:

Bună TPU, am și eu o întrebare:

Am descoperit că am hidrocefalie și mi-am făcut o operație de drenaj.

Din ce-am înțeles operație îmi interzice eforturile bruște.

Asta mi-ar afecta cumva pe viitor activitatea sexuală?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Iartă-mă, dacă pe tine te interesează activitatea sexuală, înseamnă că nu știi cu ce te confrunți sau nu ai ascultat cu atenție sfatul medicului! Da, afectează, dar nu că faci mișcare, ci datorită faptului că îți va crește tensiunea, pulsul în urma e citații! Dacă vrei o viață sexuală, vorbește cu doctorul care te-a operat și cereți ajutorul!

| SG1995 explică (pentru romeo78):

Prietene chiar mi interesează problemele mele de sănatate.
Doar că problema delicată nu prea îmi vine a vorbi cu doamnă.
Totuși înainte de operație nu mi-a zis de instabilitatea tensiuni arteriale, sau pulsul, ci despre faptul că după nu am voie a face eforturi bruște.

Evident nu mă gândesc prea curând la acest subiect, dar întrebarea cum mi-ar putea afecta viitorul pe acest plan mi-a trecut prin minte aseară. Întrebarea fiind pe termen lung nu scurt.

| romeo78 a răspuns (pentru SG1995):

Https://ro.wikipedia.org/wiki/Hidrocefaliev
Un mic documentar despre această boală și veți vedea că scrie despre hemoragii, presiune. Din păcate, indiferent cât de neplăcut, jenant este, discutați cu partenera dumneavoastră despre boala pe care o aveți. Și, eventual, mergeți la un medic ginecolog cu care să discutați despre boală și cum puteți avea o viață sexuală normală.

2 răspunsuri: