| nico097 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare.Am fost acum o saptamana cu vechinul meu sa vad niste stupi de albina, eu am avut doar masca nu si manusi si ma intepta albinele de 3 ori in locuri diferite, s-a umflat dar dupa vreo 2 zile s-a desumflat.Ieri ma manca foarte rau locurile unde am fost intepata si s-a umflat iar mana care ar fi cauza, ca ma gandesc ca daca eram alergica din spusele vecinului atunci pe loc cand m-a muscat mi se umfla gatul dar nu am avut astfel de plobleme. Ceva pareri? Dau funda plus vot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te mai scarpina! De asta se umfla iar. Acum este vremea asta ploioasa si se poate sa ai un inceput de reumatism, iar veninul te vindeca. Este ca un fel de vaccin si asta este reactia. Pune patrunjel verde. Dar daca iti este frica, mergi la medicul tau de familie.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune niste gheata pe locul cu pricina, s-a umflat dincauza scarpinaturii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai facut o criza pe loc, nu e nici un pericol. Veninul de albine este chiar benefic. In primul rind pentru reumatism. Inseamna ca el isi face efectul si inlatura ceva boli. Pune frunze de patrunjel usor strivite pentru calmare. Nu te speria, nu ai de ce. Mie mi-e mila de albine pentru ca odata acul lasat, ele si-au pierdut viata.

| nico097 explică (pentru anonim_4396):

Asa este si mie imi este mila de ele de accea mi-am cumparat si 2 stupi, stiu ca veninul este benefic nu ma sperii dar mi se pare prea ciudat dupa o saptamana mi sa desumflat mana si acum se umfla din nou cand ma scarpin ca am niste mancarimi groaznice, daca era sa fiu alergica mi se umfla gatul atunci pe loc si imi taia respiratia dar nu am astfel de plobleme.

| nico097 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru raspunsuri, nu ma panichez asa tare am sa fac cum ai spus multumesc din nou pentru timpul acordat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru nico097):

Nu te mai scarpina! De asta se umfla iar. Acum este vremea asta ploioasa si se poate sa ai un inceput de reumatism, iar veninul te vindeca. Este ca un fel de vaccin si asta este reactia. Pune patrunjel verde. Dar daca iti este frica, mergi la medicul tau de familie.