Daca nu ai facut o criza pe loc, nu e nici un pericol. Veninul de albine este chiar benefic. In primul rind pentru reumatism. Inseamna ca el isi face efectul si inlatura ceva boli. Pune frunze de patrunjel usor strivite pentru calmare. Nu te speria, nu ai de ce. Mie mi-e mila de albine pentru ca odata acul lasat, ele si-au pierdut viata.
Asa este si mie imi este mila de ele de accea mi-am cumparat si 2 stupi, stiu ca veninul este benefic nu ma sperii dar mi se pare prea ciudat dupa o saptamana mi sa desumflat mana si acum se umfla din nou cand ma scarpin ca am niste mancarimi groaznice, daca era sa fiu alergica mi se umfla gatul atunci pe loc si imi taia respiratia dar nu am astfel de plobleme.
Multumesc pentru raspunsuri, nu ma panichez asa tare am sa fac cum ai spus multumesc din nou pentru timpul acordat.
Nu te mai scarpina! De asta se umfla iar. Acum este vremea asta ploioasa si se poate sa ai un inceput de reumatism, iar veninul te vindeca. Este ca un fel de vaccin si asta este reactia. Pune patrunjel verde. Dar daca iti este frica, mergi la medicul tau de familie.