| CraziNess a întrebat:

Buna TPU laughing Am si eu o intrebare happy am o durere de spate ingrozitoareeee cam pe la mijloc laughing si abia pot sa ma ridic nu stiu de ce dar de cateva zile ma tot doare am incercat diferite creme dar nu merge ce sa fac? Multumesc!happy (funda):*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lovefan a răspuns:

Buna! Si eu am avut o durere ingrozitoare in vara, si am mers la medic. Mi-a dat niste pasilute no-spa, foarte eficiente, iti garantez, intr-o zi mi-a luat orice durere. Mi-a mai dat o crema Diclofenac si niste fiole de calciu. Cam atat. Nu e necesar sa le iei pe toate, dar pastilele si crema o sa iti faca bine, crede-ma. Insanatosire grabnica si numai bine!

5 răspunsuri:
| Prajitură a răspuns:

Si eu am mai patit asa ceva, dar la mine era din cauza ca duceam ghiozdanul numai pe un umar.
Nu am tratat, dar a trecut de la sine.
Ai grija de tine, du-te la un medic de familie.

| Awndre a răspuns:

Nu cumva ai febra musculara? ai facut ceva sport in ultimele zile?
Sau ai stat intr-o anumita pozitie mai mult timp si ai amortit, sau se poate sa ai lipsa de calciu. Fa in fiecare zi putin sport recuperatoriu in fiecare zi si putin masaj, o baita fierbinte si ai sa vezi ca iti trece. In caz ca nu trece in o saptamana, 2 mergi si fa-ti o radiografie.

| ellutza a răspuns:

Eu am patit-o inainte de rev, am lunecat pe gheata si mi-am sclintit ceva 3 zile am crezut ca mor de dureri de spate, am dat cu toate cremele, am tinut sare mare fierbinte, am luat diclofenac, nimic am fost pe 2 la spital si mi-a dat arcoxia, am luat o pastila, intr-o ora eram alt om :X super bune

cristian
| cristian a răspuns:

Faci frectii cu alcool si sare.Trebuie sa fii atenta pe viitor atunci cand ridici greutati si la modul cum te apleci si te ridici. Poti sa folosesti si un brau calduros de protectie din blana de caine.