anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare ati incercat aceste doua masti? daca da v-au ajutat si sa imi ziceti cam pentru ce unt aceste masti adica la ce ajuta :d.
Masca nutritiva
2 linguri de miere, 3 linguri de ulei de masline sau ulei mineral, un ou. Amestecati ingrediente cu atentie. Apoi adaugati un albus de ou. Inchideti amestecul intr-un recipient si agitati bine inainte de a aplica pe fata.
Masca cu faina
O treime de ceasca cu faina integrala de grau amestecata cu lapte pana formeaza o pasta. Se aplica pe fata si se lasa timp de 15-20 minute. Se indeparteaza cu apa calduta.
Masca cu faina de grau
Ingrediente:
2 linguri faina de grau
2 linguri iaurt
1. Amestecam faina cu iaurtul pana obtinem o pasta buna de intins pe piele.
2. Curatam tenul apoi cu ajutorul unei pensule aplicam pasta obtinuta pe fata, gat si decolteu.
3. Lasam masca sa actioneze 30 minute apoi o indepartam spaland tenul cu multa apa calda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Crizty a răspuns:

Tata este medic la spitalu budymex sau cum se scrie l-am intrebat si mi-a zis ca nu-s bune nici una dintre ele asta tea recomandat tatal meu, sper ca te-am ajutat.