| banzicarul a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o intrebare care e foarte importanta pentru mine! Am fost la Doctor deoarece oboseam foarte repede si mi-a spus ca am inima marita.Acest fapt ii o chestie periculoasa sau foarte periculoasa. Ce mi-ati recomanda? Va rog din suflet.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tratment pentru cauza.

Abh
| Abh a răspuns:

Tine-te de un cardiolog pentru tratament si urmarire de durata a evolutiei bolii.

| jvEcu a răspuns:

Inima marita, ai loc de 2 femei big grin... Ai grija cu alimentatia, fara citrice, fara suc cu acid, fara cofeina, mai putin stres.
Te pupa Jean!

| valThina a răspuns:

E cam nasol ca o sa ai probleme toata viata.eu zic sa te feresti de f mult efort si daca doctorul ti-a recomandat ceva inseamna ca stie el ceva.ai grija de tine si sa ne auzim cu bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa crezi tot ce ti se spune.la medicina de la noi...si eu am ficapul marit si fierea lenesa. dar nu mi le-a cantarit nimeni nici monitorizat, inainte sau dupa consult, eu trebuia sa iau tratamentul.asta pe la 20 de ani.acum am 46 si nu prea m-am omorat cu increderea in doctori.

| Evol a răspuns:

Sa intrebi un cardiolog despre detalii in loc sa intrebi pe siteul asta ar fi de o mie de ori mai util pentru tine. Best of luck to you