Scuze ca te derscurajez dar daca iti face pe viu o sa te doara foarte putin cam.intepatura pe care o faci la analize sti te doar la inceput si dupa gata? ei bine asa este.te pup sper sa iti fie de folos. funda?
Hihi, nu trebuie sa iti fie frica, nu o sa doara deloc. Eu am trecut prin asta la varsta de 7 ani, si este ok...rana este inchisa, nu are de ce sa doara. Bafta!
Sa nu iti fie frica pentru ca nu te va durea. Bine...o sa simti ceva, dar nu o sa fie durere in adevaratul sens al cuvantului, asa ca stai linistita.
Sa-ti fie frica! O vor face cu un cutit mare, mare de tot, si va fi extrem de dureros!
Mie saptamana trecuta mi-au scos firele de la 5 copci ca m-am taiat cu flexul la virful unui deget, si desi, in virful degetelor sunt cele mai multe terminatii nervoase decit pe orice alta parte a corpului (deci ar fi trebuit sa doara mai mult ca in alta zona, caci nervii aceia simt totusi ceva), cidn mi-au scos firele a durut doar putin, acceptabil. Asa ca, stai linistita, nu va fi dureros. Ceea ce a fost mai greu, a trecut.