| Bossu000918 a întrebat:

Buna TPU am și eu o întrebare de ce mai mereu când fac ceva gen stau in pat sau când fac un efort simt cum îmi fâlfâie inima in piept ce poate însemna sunt aretmi sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi la un medic.

| maryus92 a răspuns:

Pentru inceput e semn ca nu faci suficienta miscare.

| anonimg a răspuns:

Se poate întâmpla oricui; mai cu seamă atunci când efortul fizic este necontrolat, fără pauzele necesare.
Fii temperat în toate lucrurile. Adică să nu depui efort peste măsură, să nu te odihnești peste măsură, etc.
Dacă efortul sau odihna sunt necontrolate, făcute de capul nostru, ne îmbolnăvim singuri și nici nu știm de ce.
După un anumit efort, trebuie să existe și pauză suficientă pentru ca organismul să aibă timp de recuperare. Gândește-te că după o zi lumină de diverse activități fizice sau mintale, organismul are nevoie de o noapte întreagă de odihnă, de recuperare.
Munca peste măsură de mult, se numește suprasolicitare. Acest lucru va grăbi îmbătrânirea, și cu ea vor apărea și problemele de sănătate. Acest lucru este păcat; este încălcarea legilor sănătății date nouă de Dumnezeu.

| Violleta2022 a răspuns:

Inseama ca ai ipohondrie, fiindca te stresezi si inventezi simptome de boli acolo unde nu sunt, fiind perfect nromal sa bata mai tare inima, cand te misti sau faci ceva.
De ce nu faci un sport sa nu mai stai degeaba toata ziua, inventand boli care nu le ai?

| Kufu95 a răspuns:

Dacă tu ești o persoană sedentară, asta se întâmplă.