Ai putea sa fii alergica la vreo substanza continuta in samponurile din comert.Incearca in farmacie, explica-i problema si cu siguranta o sa te ajute.
Nu..Probabil ai alergie la toate sampoanele... Consulta un dermatolog:* Succes in a depista problema
Pai cam la intervalul asta de zile parul devine uns.Mai toti simtim mancarime atunci cand parul este uns.Acuma daca a ta este chiar asa de deranjanta cel mai bine ar fi sa mergi la doc sa iti dea ceva tratament naturist.Sau te poti spala cu apa cu frunze de tei. Face bine si pentru varfurile despicate.
Am patit-o de la pantene proV acum cativa ani, am crezut ca raman fara scalp de mancarime, ori a fost vechi, ori a declansat o alergie la unul din compusii samponului. chestia e ca fapt toate sampoanele au cam aceiasi cumpusi, ca din problema respectiva am ajuns de-am invatat pe de rost aproape compusii sampoanelor, ca ma uitam la compozitie sa nu patesc la fel. am folosit atunci imediat dupa problema niste sampon fara sapun de la plafar si limpezit parul dupa spalare cu niste ceai de musetel, sa calmeze scalpul. acum folosesc sampon profesional, londa, cumparat de la salon, pentru ca aproape toate imi faceau probleme dupa patania respectiva mai devreme sau mai tarziu.
A patit-o o prietena de-a mea asa si avea paduchi. I-a cofundat cu matreata.
Mai bine zii mamei tale sa te verifice.