anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare de o luna de zile urina mea are un miros urat insa nu ma doare nimic si as dori sa stiu daca este vreo problema va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! uite cum am rezolvat eu problema legata tot de o afectiune la urina, m-am dus la medicul de fam, am explicat moartea caprioarei si am cerut o trimitere catre laborator pentru examen urina, acum astept rezultatul, simplu ca buna ziuawinking nu e mai bine asa?smugsmug
aa si sa stii ca nu musca dr de famtongue

| MMihai a răspuns:

Ar trebuii să vorbești cu un medic!

| mabo a răspuns:

Prin miros urat te referi la un miros intepator,de amoniac? daca da este o mik problema du-te si du o proba de urina la laborator, daca nu c felde moros urat, descrie putin!

| Triple3XH a răspuns:

Nu e nimic grav.In cateva zile o sa-ti treaca

| 5465449634649634769347 a răspuns:

Da,este o mare problema din moment ce ai ajuns sa iti mirosi urina.O vizita la psiholog cred ca ajuta...
App, inainte mirosea frumos?