Du-te la doctor. Si nu mai cere sfaturi medicale pe TPU. E plin de idioti aici si tu vrei sa te bazezi pe ce spun ei...
Daca e plin de idioti, ce faci tu aici competentule?
Ti-am spus sa te duci la doctor. Probabil ca trebuia sa te gandesti la asta cu mult inainte de a cauta raspuns pe TPU.
Eu nu caut raspunsuri de genu` asta ma importantule ) Eu stau pe site`u` asta doar pentru amuzament . Tu inaptule o faci sa te certi cu lumea.
Yeap, ma distreaza enorm sa-mi bat penisul de taranoi
Esti un **** anonim
Spre deosebire de tine, da. Adica nu fac parte din adunatura de nascuti in papusoi
Nici nu ma asteptam la altceva. Genul de pampalau retardat care sta la colt de bloc, bea bere din banii mamei, scuipa seminte de 1 leu punga si se crede interlop. Felicitari, centaure, esti baiat de baiat
Shhh te agiti ca pestele pe uscat
Nici nu stii cat ma poti relaxa. Stau, beau cafeaua, lucrez si discut cu un bou. E bine sa stii ca exista boi, poti face misto de viata lor ordinara.
Ai facut sex cu vreo fata care nu prea se spala la patuca si probabil ai facut sculament )
Ia un antibiotic cv sau. penicilina
Pai. n-am facut sex cu nici o fata nimic...
Pai... N-am facut cu nici o fata sex... nimic!
Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
N-ar fi rau sa mergi la un doctor. El stie cel mai bine ce sa faca Pana una alta ia un antibiotic ceva. nu strica
Ok. voi lua. Dar cat timp si cate pastile?
anonim_4396 întreabă: