| geo9617 a întrebat:

De vreo saptamana ma doare capul penisului atunci cand e erecta... Intrebarea e : stie cineva care este cauza? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil ai o infectie. Du-te la un dermatolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la doctor. Si nu mai cere sfaturi medicale pe TPU. E plin de idioti aici si tu vrei sa te bazezi pe ce spun ei...

| lascuiulian92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca e plin de idioti, ce faci tu aici competentule?

| anonim_4396 a răspuns (pentru lascuiulian92):

Ti-am spus sa te duci la doctor. Probabil ca trebuia sa te gandesti la asta cu mult inainte de a cauta raspuns pe TPU.

Eu nu caut raspunsuri de genu` asta ma importantule rolling on the floor) Eu stau pe site`u` asta doar pentru amuzament laughing. Tu inaptule o faci sa te certi cu lumea.

Yeap, ma distreaza enorm sa-mi bat penisul de taranoi happy

Esti un **** anonim tongue

Spre deosebire de tine, da. Adica nu fac parte din adunatura de nascuti in papusoi laughing

Nici nu ma asteptam la altceva. Genul de pampalau retardat care sta la colt de bloc, bea bere din banii mamei, scuipa seminte de 1 leu punga si se crede interlop. Felicitari, centaure, esti baiat de baiat laughing

Shhh don't tell anyone te agiti ca pestele pe uscat laughing

Nici nu stii cat ma poti relaxa. Stau, beau cafeaua, lucrez si discut cu un bou. E bine sa stii ca exista boi, poti face misto de viata lor ordinara.

| lascuiulian92 a răspuns:

Ai facut sex cu vreo fata care nu prea se spala la patuca si probabil ai facut sculament rolling on the floor)

Ia un antibiotic cv sau. penicilina crying

| geo9617 explică (pentru lascuiulian92):

Pai. n-am facut sex cu nici o fata nimic... straight face

Pai... N-am facut cu nici o fata sex... nimic!straight face

| lascuiulian92 a răspuns (pentru geo9617):

Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

N-ar fi rau sa mergi la un doctor. El stie cel mai bine ce sa faca big grin Pana una alta ia un antibiotic ceva. nu strica big grin

Ok. voi lua. Dar cat timp si cate pastile?big grin