| Hori12 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare deci e rau daca fumez si nu trag in plaman am 14 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Prezidentul a răspuns:

Pai asta inseamna ca nu fumezi.

| corbulalbrosu a răspuns:

Fumul de tigara este foarte nociv pentru alveolele pulmonare prin depunerile de gudroane existente in fum. Cu timpul suprafata alveolele se micsoreaza semnificativ, ceea ce va reduce/impiedica procesul de oxigenare a sangelui si in consecinta acesata poate cauza o serie de boli respiratorii si asociate.

| Dendoris a răspuns:

Tot se pune ca fumat si tot nasol e.
De ce naiba la 14 ani? Eu debea la 18 ani m-am apucat de fumat pentru ca eu chiar aveam nevoie si nu de " cool " sau sa fiu " smecher " sau " adult ".

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dendoris):

Ce nevoie poti sa ai pentru a o rezolva cu tigari?

| Dendoris a răspuns (pentru anonim_4396):

Depresia ca boala psihica. Am avut parte de niste momente foarte low, aproape de sinucidere insa tigarile mi-au deschis o portita.

| Dendoris a răspuns (pentru Dendoris):

P.S. O portita cu un cost destul de rau but... worth it so far.

| ZippiAndrei a răspuns:

E foarte bine. Nici sa nu incepi sa tragi in plaman urmatorii 7-8 ani. O sa iti dai seama singur(a) de ce am spus asta.