anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare! deci, mi-a veni menstruatia cam de un an! luna trecuta mi-a venit pe 25, luna asta pe 23 si a durat cam pana pe 26-27. pe 28 imi curgea sange maroniu asa, cam in fiecare dimineata iar pe 1 mi-a venit iar menstruatia... ce se intampla? ca rog ajutati-ma! nu mi sa mai intamplat pana acum! help me! sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adriana543768654567895334 a răspuns:

Dereglare hormonala. intreab-o pe mama ta ea stie cel mai bine.
App. doar dupa 18 ani iti va veni regulat pana atunci iti vine neregulat. asa si miee. mi-a venit in ianuarie si s-a oprit apoi de abia in iunie a mai inceput. decii. naaa. bafta. si intreab-o si pe mama ta.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta de pe 1 nu mai este menstruatie, ci o sangerare anormala (menoragie). Trebuie sa discuti cu un medic ginecolog si sa faci o ecografie pelvina. Fiind probabil virgina, nu te va consulta ca pe femei, dar o ecografie este necesara.

| Emma_5696 a răspuns:

Va multumesc mult pentru raspunsuri! multumesc Brigaela si adriana543768654567895334!