| Bubble13 a întrebat:

TPU! Am si eu o intrebare. Dupa perioada mai indelungata dupa ce stau la calculator incep sa vad in ceata scrisul.Credeti ca am probleme cu vederea sau acest fapt este datorat statului indelungat la PC? Ofer FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| yonutz1 a răspuns:

Ai probleme cu vederea. Eu oricat as sta in fata PC-ului vad bine.

| Deliciouscupcake a răspuns:

Eu am inceput sa vad in ceata inainte sa am calculator,eu am probleme cu vederea. :] si nu vad clar de departe. Orcum, ochelarii nu prea ii port pentru ca m-am plictisit de ei, nu imi mai place sa port.Stiu ca nu e bine, dar. big grin. Aaa, si am facut o mare greseala ca am fost acum 3-4 ani la doctor si mi-am luat ochelari ptc eu vedeam bine inainte sa ii port, pe mine ma dureau ochii si dupa ce i-am purtat un timp am inceput sa vad in ceata :[.

| adych a răspuns:

Probleme cu vederea nu ai, o varianta ar fi ca ai monitor fara ecracn plat (emit o cantitate mare de radiatii), o alta varianta ar fi faptul ca stai mult in fata calculatorului intr-un mediu slab luminat iar ochii devin sensibili la lumina monitorului. Sfatul meu e sa reduci timpul in care stai la calculator la mazim 3 ore pe zi. Epacat sa iti strici ochii.

| Andrei011 a răspuns:

Daca ai avea probleme cu ochii ai vedea in general in cearta, dar daca vezi in ceata doar la computer da, e din cauza statului indelungat(daca continui asa vei avea probleme)!