| artistu55 a întrebat:

Am si eu o intrebare: Ieri la scoala o colega mi-a dat o palma mai tare pe spate si acolo am o alunita, care cand eram mic mi-am julit-o si a ramas punctata, dar nu am avut probleme cu ea.Cand mi-a dat palma am simtit pentru cateva secunde o amorteala, iar acum din cand in cand ma doare putin si chiar ma manaca, dar putin! Sa fie oare urma loviturii sau altceva? Mentionez ca am 16 ani si nu mi-a curs sange, e la fel ca inainte.Mama zice ca nu am nimic ca mi-a apasat pe ea si nu simt nimic, dar ma doare asa fara sa apese cineva.Imi este cam frica? Ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Dragotta a răspuns:

Nu patesti nimic

| TPUajutor a răspuns:

No sa patesti nimic

| molocemarius a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie dar sa nu iti faci griji ca nu o sa patesti nimic.Eu am fost si la medic si nu mi-a facut nimic deoarece mi-a spus ca nu am patit nimic. Funda?

| oana44m a răspuns:

Nu ai nimic, am patit si eu, doar ca la mine chiar a fost julita cu totul si s-a facut la loc alunita, exact ca inainte. Daca observi modificari de forma sau culoare in timp insa, atunci mergi la medic.

| Petru_Micu_1971 a răspuns:

Cu siguranta te doara urma palmei... Crede-ma... am patit-o happy