| Roxanita1998 a întrebat:

Am si eu o intrebare mi s-a facut inauntru in gura jos de buza o bubita alba si ma doare ce as putea sa fac sau sa iau... fara batjocoreli fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EmiiLoveYou a răspuns:

Aftele reprezinta o afectiune de cauza posibil virala; mai precis, desi inainte se credea ca este vorba despre un virus care cauzeaza afta, acum se vorbeste mai degraba despre o afectiune autoimuna: practic aftele sunt rezultatul unui raspuns imun alterat. Apar ca si eroziuni cu chenar albicios uneori acoperite de un depozit galben-pal, ca untul. Sunt dureroase, in functie de fiecare persoana.

Eu iti recomand Glicerina Boraxata. Sunt si alte substante dar ustura rau si au si miros neplacut.
Cu glicerina procedezi astfel: iei un betisor de urechi curat si il inmoi in sticluta cu glicerina si tamponezi usor cu betisorul. Sa nu bei apa in jur de 15 minute.
Glicerina Boraxata are gust de miere si costa in jur de 4-5lei.

2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Cauta la farmacie Solutie contra aftelor, e mult mai eficienta decat Glicerina boraxata.

| JesusGee a răspuns (pentru Abh):

big grin Cum as putea sa iti trimit un mesaj (de domeniul in care lucrezi) pentru ca sunt junior?