anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe preput(pe margine mai exact) mi-au aparut de vreun an niste bubite albe si nu stiu cum sa pot scapa de ele. Din cand in cand apar si altele.Va rog ajuat-ma si fara bataie de joc big grin merci

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Mergi la medic pentru un control şi apoi vei primi tratament ( dacă este cazul ).

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Fără supărare, dar de un an de zile n-ai fost în stare să mergi măcar până la medic să vezi ce-i cu tine?
Mi se pare absurd lucrul ăsta, pe bune acum!
Nu poate nimeni sa te ajute fără un control medical, îmi pare rău, nu sântem medici!
Sănătate!
Te pup!

| DooM a răspuns:

Nu exista tratament pentru asa ceva.Acestea dispar cu timpul... Dar se pot arde cu laserul cele mai mari iar cele mici nu... Oricum nai de ce sa te ingrijoreziwinking

| mini35 a răspuns:

Nu stiu exact ca nu am mai auzit de aceasta problema, dar ar fi bine sa vizitez un doctorwinking. Mult noroc. Sper ca am fost de ajutorbig grin

| MadRadiologist a răspuns:

Du-te la medichappy e cel mai bine ce e sigur e sigur!