| Geanny a întrebat:

am si eu o intrebare pentru voi.De 1 an cam asa am un ganglion imflamat la gat pe partea dr cam pe muschiul sternocleidomastoidian.Am fost al orl, mi-am facut analizele si totul este ok, dct mi-a zis ca nu isi da seama de la ce este dar nu ar exista motive de ingrijorare. Dar pe mine ma dispera gandul ca este acolo! A mai avut cineva asa de lunca durata? Astept niste rasp sigure, nu pareri. Ms:* funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| danutza_2917 a răspuns:

Si eu am unul de vreo 20 de ani, atunci am avut o problema dar nu a descoperit nimeni ce anume s-a inflamat si nu s-a mai retras de atunci, dar nu ma doare si doctorii mi-au spus ca odata inflamat nu isi va mai reveni. Eu zic sa-ti faci probleme doar daca doare sau simti ceva acolo in zona. Pentru linistea ta fa controale periodice. Sanatate