| Zapacitu007 a întrebat:

am si eu o intrebare. Problema e ca nici eu nu stiu cum sa ma exprim. Deci. Am facut sex cu iubita mea si dupa ce am terminat m-am dus sa ma spal iar pe capul penisului erau niste bucati de "ceva" alb. Nu era de la mine in nici un caz pentru ca erau pur si simplu niste bucatele de chestie alba,nu stiu cum sa explic, ceva in genu puroiului care iese din cosuri. Si chiar sunt curios sa aflu ce era si ce inseamna acea substanta(m-am spalat si inainte de partida si era curat). As vrea sa imi raspuna niste fete avand in vedere ca chestia asta vine de la ea poate cunoaste-ti mai bine situatia. Dau funda, Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PsychologyCupid a răspuns:

Este un simplu fluid al femeii, care se elibereaza cand e excitata, e un lucru foarte bun, inseamna ca iti faci treaba cum trebuie si o satisfaci. Nu e pericol pentru nimeni, bucura-te ca esti bun pentru ea happy

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Chestia aia era de la fata, un fel de secretie...

| Zapacitu007 explică (pentru mona):

Sa imi fac sau sa isi faca griji in legatura cu asta?

| TepesStyle a răspuns:

Ok chestia asta e chiar ciudata

| claudia112 a răspuns:

Chestia aia era de la iubita ta...

| Zapacitu007 explică (pentru claudia112):

Si e ceva de rau pentru ea sau pentru mine?

| Doηηa a răspuns:

Chestia aceea este secreție vaginală, nimic grav, se produce cu atât mai mult atunci când este excitată.

| Miawlica a răspuns:

Nu e rau, se creeaza atunci cand se excita, nu-ti mai fa atatea probleme...

| mona a răspuns (pentru Zapacitu007):

Nu ar trebui sa iti faci griji nici tu nici ea

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ea nu s-a spălat înainte de contact și a fost prezentă secreția vaginală care este albă (leucoree), la ovulație este amestectă până la lipsa totală cu glera cervicală care are aspectul albușului de ou.
Pa, pa.

| Azµre a răspuns (pentru mona):

Dacă a fost bârnzită e mai mult ca sigur candidoză. De la leucoree la candidoză e cale lungă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Este normal acel lichid, e din cauza excitaţiei prea mari!
Nu-ţi face griji!
Te pup!

Abh
| Abh a răspuns:

Prietena ta are o candidoza vaginala, cel mai probabil.