| Adda69 a întrebat:

TPU! Am si eu o intrebare. Psiholog sau psihiatru? Legat de simptome, sunt foarte emotiv (foarte, foarte), mi-e "frica" sa socializez cu lumea, am o viata sociala execrabila, n-am pe nimeni, sunt extrem de paranoic (chiar aberant as spune), ma subestimez total in orice as face sau as vrea sa fac, am probleme mari sa accept realitatea si anumite chestii, nu prea vad sa am un viitor, mai ales ca nu mai am 18 ani, am momente si momente (se schimba des si brusc), cand sunt ok, cand nu sunt deloc ok, gandesc foarte aiurea, ma port foarte aiurea, am si ganduri... mai neortodoxe uneori, etc. Ma rog, s-a inteles ideea. Psiholog sau psihiatru? Si daca cunoasteti pe cineva sa-mi recomandati, va multumesc! PS: Sper ca am introdus intrebarea in categoria buna, si anume "Sanatate". B-bye.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Athée a răspuns:

Cel mult psiholog, desi ei au o aura sa zic asa, destul de negativa. Interactionand cu multe persoane, cu tot felul de probleme ei strang acea energie negativa in jurul lor. Eu il locul tau as cauta pe cineva apropiat care sa ma ajute. Dar psihiatru in nici un caz! Am urmat cate cursuri de psihologie si socializare, mi-ar placea sa incerc sa te ajut. Ma poti contacta pe facebook https://www.facebook.com/hathor.netjret.
Succes.

| GaBrIeLa1994 a răspuns:

Iti recomans psihologul pentru problemele tale.psihiatrul e pentru cei care sunt "dusi rau cu pluta" si aici nu e cazul tau

| alexbestt a răspuns:

Psiholog.

| judoka99 a răspuns:

Iti recomand pshiholog, te ajuta mult, psihiatrul este pentru nebuni, cu boli de memorie si alte lucruri, conteaza si unde stai ca sa iti pot da pe ciineva, mai da-mi detalii mersihappy

| Adda69 explică (pentru judoka99):

Da, am omis sa precizez unde locuiesc, Bucuresti.