| Stefan1123 a întrebat:

Buna TPU.Am si eu o intrebare.Sucul(ceaiul) acela,Lipton, afecteaza ceva daca am reflux gastroesofagian si colon iritabil?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, e complet interizs in refluxul gastroesofagian. Creste aciditatea, scade evacuarea gastrica, este toxic pentru stomac si esofag. Poti bea un pahar la o ocazie (sa zicem de 2-3 ori pe an) dar nu mai des sau mai mult.

| alessia5158 a răspuns:

Regula este : nimic procesat industrial! Cumpara un storcator de fructe cu centrifuga --- fa-ti sucuri proaspete in cantitati mici si consuma-le fara a stoca.

| vangaelis a răspuns:

Nu are nimic, daca nu are in compozitie ceai negru si cofeina este bine. Asta o zic avand in vedere sindromul de colon iritabil. De regula ceaiurile reci (nu la frigider) sunt bune pentru reflux gastroesofagian.

| Ge0rgeL a răspuns:

Salut!
Nu,stai linistit nu afecteaza cu nimic, il poti bea linistit.
Bafta!

| DoarUca a răspuns:

Nu.(punct)

| DoarUca a răspuns:

Nu mai bine iti faci tu un ceai acasa? Ca este mai gustos si mai sanatos. Sfatul Meu

| DOC449 a răspuns:

Aici este ceva din sange, du-te la doctorul de familie sa iti faca niste analize si sa iti spuna daca acel produs este ok pentru corpul tau. Sper ca te-am ajutat, succes.