| lucia70 a întrebat:

am si eu o intrebare,sufar de atacuri de panica,care in ultimul timp ma deranjeaza foarte mult,sant momente cand reusesc sa le controlez, iar alte care nu reusesc.am avut primul atac de panica acum 6 ani, dupa un tratament cu ansiolitice am reusit sa scap de acele urate chinuri.De trei luni am inceput din nou sa am acelesi stari, iau xanax in fiecare zi dar as vrea sa stiu daca cineva se afla in aceeasi situatie ca si mine? cum sa fac sa reusesc sa trec din nou peste aceste urate stari? sant trei luni de cand iau xanax dar nu vad nici un remediu. ajutoor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Poate ca ar fi bine sa iei legatura cu un psiholog in vederea unor consultatii; cu siguranta te vor ajuta si cel mai probabil vei scapa de aceste medicamente. http://www.i-medic.ro/......-de-panica

| lucia70 explică (pentru doctoressa):

Multumesc frumos, o sa iau legatura cu un psiholog cat mai curand, eu locuiesc in Italia mergand aici la medic nu reusesc sa explic bine simptomele care le am, dar luna aceasta merg in Romania, cu siguranta o sa apelez la psiholog.

1 răspuns: