| Adrian_Paraschiv_1993 a întrebat:

Buna TPU am si eu o intrebare, tulburarea de panica aduce starea de derealizare, starea aia ciudata de irealtiate sensibil la lumina cum ai fi intr-un vis astept un raspuns RAPID!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Ai terminat cu ilegalele? cred ca este reversul celor consumate.
Ar fi cazul sa stopezi si sa ceri un ajutor avizat, ori sa consumi ceaiuri multe.
Craciun fericit happy

| RAY a răspuns:

Depinde de atacul de panica avut, da e posibil din cate stiu eu, am vazut un documentar pe tema asta saptamana asta, poate ma insel

| Adrian_Paraschiv_1993 explică (pentru RAY):

Am avut unul foarte puternic de la legale, cand eream la spital tremuram, ameteam, nu mai puteam sa respir... mi-a zis doctora ca am atac de panica. si cand am iesit din spital parca eream rupt de realitate parca eream intr-un vis si acu mai am starea...

| RAY a răspuns (pentru Adrian_Paraschiv_1993):

Cum a aparut atacul de panica? ce anume la cauzat? te-ai culcat de atunci?

| Adrian_Paraschiv_1993 explică (pentru RAY):

Nu stiu eream in spital si dintr-o data mi s-a facut frica cand venisa doctora sa imi faca un vaccin si atunci l-am loat, dupa ce am iesit din spital 3 zile n-am mai dormit.